VIFUs ekstraordinære generalforsamling

Ligesom ved generalforsamlingen tirsdag d. 21. april 2020 vil VIFUs bestyrelse møde op i Nupark 45, Holstebro til den ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 7. maj kl. 11.

 

Bestyrelsen vil, jævnfør myndighedernes anbefalinger om forsamlinger, sidde i et stort mødelokale med behørig afstand til hinanden.

 

Vi opfordrer medlemmer og andre interessenter til elektronisk deltagelse via Skype-forbindelse. Der vil være projektor med forbindelse til medlemmer på den elektroniske forbindelse. Det er også muligt at afgive stemme elektronisk og stille spørgsmål til bestyrelsen via Skype. Log gerne på 10 minutter før, så vi har mulighed for at registrere, at I deltager på mødet.

 

Ny bruger af Skype for Business? Så læs med her

Klik på linket Deltag i Skype-møde. Linket åbner automatisk en ny browser. Her får du følgende to valgmuligheder: Du kan enten: Installer og deltag med Skype-mødeappen (web) eller du kan: Deltag med Skype for Business (desktop).

Har du ikke Skype for Business installeret på din computer, kan du vælge den første valgmulighed. Så bruger du appen Skype for Business Web App til at deltage i et Skype for Business-møde fra en browser. 

Hvis du har Skype for Business installeret på din computer, klikker du blot på valgmulighed nr. 2, og programmet Skype for Business starter. Du indtaster blot din mail og kode.

 

Under mødet vil vi anbefale, at I følger følgende retningslinjer:

  • Sæt gerne video-funktionen til, så vi kan se dit ansigt (bemærk, at der er en ekstraknap, så du først ser dig selv, når du trykker på video-ikonet. Tryk på ”Start video” for at aktivere videofunktionen)
  • For at undgå unødig støj; slå venligst mikrofonen fra, når du ikke har ordet
  • Ønsker du ordet, så brug venligst chatfunktionen til venstre (taleboblen), og skriv gerne dit navn i en besked på chatten, så vil dirigenten sige dit navn, når det er tid til spørgsmål
  • Når du skal tale, er det vigtigt, at du slår mikrofonen til, siger dit navn tydeligt inden dit oplæg, så alle ved, hvem der taler
  • Afgivning af stemme kan foregå via chatfunktionen
  • Hvis der er ønsker om hemmelig afstemning, har vi også mulighed for at tilgå det digitalt

 

Har I spørgsmål til den elektroniske deltagelse, er I velkomne til at kontakte Conny Hanghøj på tlf. 50 98 00 37.

 

Dagsordenen er som følger:

 

1. Valg af dirigent.

2. Formandens orientering omkring klyngekonsolidering inden for det danske fødevare- og bioøkonomisegment.

3. Forslag fra bestyrelsen: Godkendelse af overdragelse af aktiver, forpligtelser og medarbejdere fra VIFU – Videncenter for Fødevareudvikling til Agro Business Park A/S, CVR-nr. 25666070.

4. Forslag fra bestyrelsen: Beslutning om gennemførelse af fusion mellem VIFU – Videncenter for Fødevareudvikling, Foreningen Nordjysk FødevareErhverv F.M.B.A., CVR-nr. 36950234, og Danish Food Cluster, CVR-nr. 35285075, hvorved foreningerne opløses og deres rettigheder og forpligtelser som helhed overføres til en ny forening, Food & Bio Cluster Denmark F.M.B.A., der etableres ved fusionen.

5. Valg af revisor for den nye forening, Food & Bio Cluster Denmark F.M.B.A.

 

Tilmelding til elektronisk deltagelse i den ekstraordinære generalforsamling senest mandag d. 4. maj på mail vifu@vifu.net

 

Link til elektronisk deltagelse kommer senere. 

 

Nærmere oplysninger findes hos:

VIFUs formand Bent Claudi Lassen, tlf. 4031 9719

VIFUs direktør Dorte Storper, tlf. 4015 7628

 

Vi glæder os til at se jer.