HER ER DU:  VIFU  /  Nyheder  /  Food Festival 2018

Food Festival 2018

Den 7.-9. september løb Food Festival atter af stablen på Tangkrogen i Aarhus, og her blev de madglade festivalgæster præsenteret for nogle af de bedste fødevarer fra dygtige fødevareproducenter fra Midt- og Vestjylland.

 

Midt- og vestjyske smagsprøver
I samarbejde med Business Region MidtVest åbnede VIFU op for en fest for alle madglade gæster. Vores område bød på massevis af oplevelser og arrangementer i løbet af weekenden. Blandt andre viste kokken Jesper Krabbe, som har et par stjerner i rygsækken og en fortid på Henne Kirkeby Kro, hvad landsdelen tilbyder af smagsoplevelser. Både Dansk And, Vesterhavsmost, e-Gastro, Hestbjerg Økologi, Nørre Kærgård Bison, Fish 4 You, Westjysk Smag og Moko stillede deres fødevarer til rådighed for madsnedkeren, der kreerede lækre, smagfulde smagsprøver over bål til gæsterne. Gæsterne kunne smage alt fra bisonmørbrad og andetunge til pighvar og økologiske poppelgrise - fødevarer, hvor fællesnævneren er oprindelsesstedet. For Midt- og Vestjylland er stedet for lækre smagsoplevelser. 

”Midt- og Vestjylland er jo et madland. Her findes de bedste råvarer lige uden for døren – både i stalden, på marken, i engene, hav og fjord. Food Festivalen er en oplagt mulighed for at fortælle den gode historie om vores smagsoplevelser. Men på festivalen står vi ikke kun for lækre smagsprøver, vi skaber også rum for netværk i branchen – hvilket er en af vores vigtigste opgaver som videncenter” siger Dorte Storper, direktør for Videncenter for Fødevareudvikling.

Du kan se video fra weekenden her