Kick off møde

Plantebaserede fødevarer er det nye sort!
På kort tid har plantebaserede produkter fundet vej til de danske supermarkeder.

 

I Danmark er der kun en spirende udnyttelse af potentialet i dette segment, men blandt forbrugerne er der en stigende efterspørgsel på vegetabilske fødevareprodukter. Derfor har vi startet netværket "Plant-Based Food Network" - for dig, der gerne vil udforske markedet for plantebaserede fødevarer.

 

Netværket har nu vokset sig så stort, at vi nu er klar til at afholde kick-off møde, hvor du kan få indflydelse på netværket i fremtiden - hvordan vil du gerne være en del af det? 

 

Rune-Christoffer Dragsdahl, Generalsekretær for Dansk Vegetarisk Forening, fortæller om, hvad der rører sig i Danmark omkring plantebaseret kost, og om hvordan udvikling er. 
Analysechef hos Coop, Lars Aarup, fortæller om Coops seneste analyse af, at andelen af danskere, der ønsker at skære ned på kødet, fortsat stiger. Faktisk ønsker halvdelen af danskerne at spise mindre kød. Du kan læse Coops analyse her

 

Som en ekstra bonus kan du til kick-off mødet høre mere om den spændende netværkstur til USA, som du kan komme med på (5. - 11. maj 2019).

 

Tilmeld dig til Britt Sandvad, pra@vifu.net, tlf. 2225 4211 senest den 25. januar 2019. 

  • Dato:30. januar, 2019
  • Tidspunkt: kl. 15.00-16.00
  • Lokation:Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle