HER ER DU:  VIFU  /  Events  /  Kom med til Food Festival 2019

Kom med til Food Festival 2019

7. september 2019

Er du fødevareproducent i Midt- og Vestjylland? Producerer du gode råvarer eller lækre produkter? Hvis ja, så tag med Business Region MidtVest og VIFU på Food Festival, hvor vi viser, hvad Midt- og Vestjylland har at byde på.

Food Festival løber af stablen den 6.-8. september 2019.

 
Video fra 2018

God mad starter med gode råvarer
Vi gentager succesen fra 2018 og laver et Midt- og Vestjysk område. Her vil du sammen med andre midt- og vestjyske fødevareproducenter have plads til at sælge, servere smagsprøver og få en masse snak med festivalgæsterne. 

Du kan også få 1,5 time sammen med madsnedkeren Jesper Krabbe, der ved at tilberede din råvare eller produkt kan vise de mange anvendelsesmuligheder til inspiration for både dig selv og publikum. Jesper laver al maden over bål og er altid frisk på en uformel snak og en god historie.

Hvad skal jeg gøre?
Om du vil være med et par timer eller flere dage er helt op til dig. Send os en mail eller giv os et kald, så finder vi ud af, hvad der giver bedst mening for dig. Vent ikke for længe. Tilmelding sker på mail efter først til mølle-princippet - dog senest den 9. august 2019.
Skriv til Frederikke på event@vifu.net eller giv hende et kald på 2423 2599. 

 

Klik på billedet for at se invitationen